PROGRAM

Tuesday, June 26, 2018 Wednesday, June 27, 2018 Thursday, June 28, 2018 Friday, June 29, 2018 Saturday, June 30, 2018
Registration
8:00-18:00
Registration & Coffee
8:00-18:00
Registration & Coffee
8:00-18:00
Registration & Coffee
8:00-18:00
Registration & Coffee
8:00-18:00
Workshops & Tutorials (90 min)
8:30-10:00
Opening (10 min)
8:20-8:30
Keynote A, 8:30-9:15
Keynote B, 9:15-10:00
Keynote A, 8:30-9:15
Keynote B, 9:15-10:00
Keynote A, 8:30-9:15
Keynote B, 9:15-10:00
Demo & Exhibition Competition at the Chinese flagship Intelligent Vehicle Proving Center (iVPC)
Break 10:00-10:30 Break 10:00-10:20 Break 10:00-10:20 Break 10:00-10:20
Workshops & Tutorials (90 min)
10:30-12:00
Oral session A (100 min)
10:20-12:00
Vision Sensing and Perception(1)
5
Oral session A (100 min)
10:20-12:00
Advanced Driver Assistance Systems
5
Oral session A (100 min)
10:20-12:00
Vision Sensing and Perception (2)
5
Lunch 12:00-13:30 Lunch 12:00-13:30 Lunch 12:00-13:30 Lunch 12:00-13:30
Workshops & Tutorials (90 min)
13:30-15:00
Oral session B (100 min)
13:30-15:10
Automated vehicle
5
Oral session B (100 min)
13:30-15:10
Mapping and Localization
5
Oral session B (100 min)
13:30-15:10
Situation Analysis and Planning
5
Break 15:00-15:30 Break 15:10-15:30 Break 15:10-15:30 Break 15:10-15:30
Workshops & Tutorials (90 min)
15:30-17:00
Poster Session(Regular Session 12&Special Session 1) (120 min)
room 1- 13
15:30-17:30
Poster Session(Regular Session 12&Special Session 1) (120 min)
room 1- 13
15:30-17:30
Poster Session(Regular Session 11&Special Session 1) (120 min)
room 1- 12
15:30-17:30
Welcome Reception
17:30-19:00
Student Activity
18:30-20:30
Conference Banquet
18:30-21:00
 
Exhibition & Demonstration
8:30-18:30
Exhibition & Demonstration
8:30-18:30
Exhibition & Demonstration
8:30-18:30
Exhibition & Demonstration
8:30-18:30